Afaceri necurate in Consiliul Local Sugag? Reviewed by CD on . Stimati cetateni ai comunei Sugag . In data de 19.09.2016 la ora 9.00 la sediul comunei Sugag a avut loc sedinta ordinara a consiliului Local Sugag .La punctul Stimati cetateni ai comunei Sugag . In data de 19.09.2016 la ora 9.00 la sediul comunei Sugag a avut loc sedinta ordinara a consiliului Local Sugag .La punctul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Afaceri necurate in Consiliul Local Sugag?

Afaceri necurate in Consiliul Local Sugag?

Afaceri necurate in Consiliul Local Sugag?

Stimati cetateni ai comunei Sugag .
In data de 19.09.2016 la ora 9.00 la sediul comunei Sugag a avut loc sedinta ordinara a consiliului Local Sugag .La punctul 3 al ordinei de zi intitulat : „Proiect de hotarare privind insusirea Raportului de evaluare intocmit de P.F Al T.S.T. pentru imobilul intravilan, proprietate privata a comunei Sugag” grupul de consilieri PSD din care fac parte si eu am votat IMPOTRIVA .
Motivatia este simpla nu am fost de acord cu vanzarea terenului de la microhidrocentrala de pe Valea Martiniei la pretul de 9 lei pe mp la firma care dorea sa il cumpere.Consider ca un bun de utilitate publica nu e nevoie sa fie instrainat la un pret derizoriu si din cine stie ce interese ascunse . Proiectul a fost votat de consilierii liberali astfel ca proiectul de hotarare a fost adoptat cu 2/3 din numarul de voturi. Pe aceasta cale am dorit sa fac o instiintare a cetatenilor din comuna sa cunoasca motivul pentru care grupul de consilieri PSD nu a votat acest proiect de hotarare.
In cazul in care doriti sa adresez interpelari la sedinta urmatoare a Consiliului Local Sugag va stau la dispozitie .
Va doresc toate cele bune .
Cu stima
Faur Petru consilier local PSD

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus