Acţiune cu efective suplimentare, la Sebeş

 

La sfârşitul săptămânii trecute, IPJ Alba, împreună cu Poliţia Municipiului Sebeş, au desfășurat o acţiune cu efective mărite, în municipiul Sebeş şi în localităţile rurale arondate. Au fost aplicate amenzi în valoare de 19.630 lei şi au fost identificate 3 persoane bănuite de săvârşirea de infracțiuni.   

La data de 1 martie 2019, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba împreună cu Poliţia Municipiului Sebeş au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Sebeş.

La acţiune au participat 30 de poliţişti care au fost sprijiniţi de jandarmi şi poliţişti locali. 

Cu această ocazie au fost constatate 51 de abateri de natură contravenţională, majoritatea pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, sancţionate cu amenzi în valoare de 19.630 lei. Au fost reţinute 4 permise de conducere si două certificate de înmatriculare.  

De asemenea, poliţiştii au identificat 3 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni şi au confiscat bunuri în valoare de  400 de lei. 

Exemple: 

Poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeş i-au depistat pe doi tineri, de 26 şi 31 de ani, din municipiul Sebeş, bănuiţi de săvârşirea unei fapte de lovire reclamată poliţiei la data de 18 februarie 2019. 

În sarcina celor doi s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 18 februarie, în timp ce se aflau pe strada Mihai Viteazu din Sebeș, pe fondul unor discuţii în contradictoriu  avute cu un tânăr, l-ar fi lovit pe acesta cu o bucată de lemn în zona feței.

Tot poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeş l-au depistat pe un tânăr de 28 de ani, din municipiul Sebeş, ca persoană bănuită de săvârşirea unui furt. 

În după amiaza zilei de 18 februarie 2019, acesta ar fi profitat de neatenția reprezentanţilor unui magazin din Sebeş şi ar fi sustras băuturi alcoolice şi produse alimentare. 

Recomandari

Alte Articole