”Acoperitul” Ponta mai are multe de spus, este convins Ludovic Orban!

Vicepreședintele PNL Ludovic Orban, primul politician care a admis că ”ofițerul acoperit” din rândul candidaților la prezidențiale, la care făcea referire șeful statului Traian Băsescu, ar fi Victor Ponta, astăzi a reluat discuția și a făcut câteva declarații pentru Transilvania-tv.ro.
Contactat telefonic, Orban a spus că nu este o noutate, se știa cine este ”acoperitul”. ”Nici o surpriză, nu este o noutate!” Întrebat ce ar trebui să facă prezidențiabilul PSD în aceste condiții, Orban a apreciat că ”Pe mine nu mă interesează ce face Ponta, acum mă interesează ce fac instituțiile abilitate ale statului (…) Adică trebuie să verific dacă în perioada 1997 – 2001 era interdicție de a ocupa orice altă funcție publică; ca fiind procuror la Parchetul de pe lângă Curtea Supremă de Justiţie, să fie în acelaşi timp şi ofiţer acoperit SIE”, a precizat Ludovic Orban.
Liderul liberal nu credere că declaraţia potrivit căreia ”Victor Ponta a fost ofiţer acoperit SIE” va avea un impact extrem de mare, întrucât este făcută de președintele Traian Băsescu.
Ludovic Orban speră ca românii să înţeleagă faptul că Victor Ponta nu poate să ajungă preşedintele României, în condiţiile în care i-a minţit pe toţi românii ascunzând faptul că a fost ofiţer al unui serviciu de informaţii. ”Nu cred că românii își doresc să voteze un președinte care, în carierism a acceptat să fie ”ofițer acoperit” și după aceea, să ascunzi lucrul acesta timp de 14 ani opiniei publice”.
Orban a explicat că și pe vremea USL-ului a fost împotriva social – democraților și, mai cu seamă, a lui Victor Ponta ”Eu am fost împotriva constituirii USL după cum știți, am fost împotriva PSD – ului mai ales a lui Victor Ponta. Cum să stai într-o alianță cu un om care minte? Mai sunt lucruri pe care le-a ascuns, mai vorbim noi (…)!” a conchis vicepreședintele liberal Ludovic Orban.

Andreea POCOL

Recomandari

Alte Articole