Accidente rutiere produse în Alba Iulia și Sebeș

Ieri, la ora 14 35 , poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe strada  Lucian Blaga din Sebeş, a avut loc un accident rutier. Echipa de cercetare deplasată la fata locului a constatat că C.I., de 23 de ani, din comuna Davideşti, judeţul Argeş, în timp ce conducea un camion din direcţia  Deva – Sibiu, nu acordat prioritate de trecere unei tinere de 17 ani, din comuna Săsciori, care era angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.

În urma accidentului tânăra a suferit multiple traumatisme şi a fost  transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia. Conducătorul camionului a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că, în momentul producerii accidentului, nu era sub influenţa alcoolului.
Cercetările sunt continuate.

Tot ieri,  la ora 16,11, pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia, D.C.F., de 32 de ani, din  Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător la pătrunderea în intersecţie de pe un drum lateral şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 45 de ani, din Alba Iulia.
În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe contrasens, într-un stâlp de susţinere a reţelei de iluminat public pe care l-a avariat. Din accident a rezultat rănirea uşoară, în zona capului, a lui D.C.F. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nici unul nu era sub influenţa alcoolului.
Cercetările sunt continuate.

Recomandari

Alte Articole