Accidente produse în weekend, în Cîmpeni și Vințu De Jos

Sâmbătă 01.02.2014, ora 14,24, pe strada Primăverii din comuna Vinţu de Jos, T.F.I., de 48 de ani, din comuna Vinţu de Jos, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată, a pierdut controlul asupra acesteia şi a intrat în coliziune cu un stâlp din beton, aflat în dreptul imobilului cu numărul 35.
În urma accidentului motociclistul a suferit multiple leziuni la cap, coloana cervicală, contuzii şi escortații şi a rămas internat în spitalul din Alba Iulia.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că T.F.I. nu posedă permis de conducere pentru această categorie de autovehicule.
Pe numele lui a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere corespunzător categoriei sau subcategorie din care face parte vehiculul şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Tot sâmbătă, orele 10,50, Poliţia Oraşului Câmpeni a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 74A, pe raza oraşului Cîmpeni, s-a produs un accident rutier.
Din primele cercetări efectuate de echipa de cercetare deplasată la faţa locului, a rezultat că P.E.M., o femeie în vârstă de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74A, în direcţia Abrud – Cîmpeni, la ieşirea dintr-o curbă cu viraj la stânga, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un zid din beton, aflat lângă acostamentul drumului public.
În urma accidentului, doi pasageri din autoturism, un bărbat în vârstă de 39 de ani şi o fetiţă în vârstă de 11 ani, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internaţi în spital.
Cercetările sunt continuate.

Recomandari

Alte Articole