Accidente mortale produse în weekend, în Șibot și Alba Iulia

Sâmbătă, 14.09.2013, ora 16.35, pe DN 7, la km 351+900 metri, în afara localității Şibot, când Ioan C., de 44 ani, din Hunedoara, în timp ce a condus un autoturism proprietate personală, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autotractor care tracta o semiremorcă, ansamblu condus de Claudiu A., de 37 ani, din Vîlcea. In urma impactului autoturismul condus de Ioan C. a fost proiectat într-un alt  autoturism, condus în acelaşi sens de Elena A., de 38 ani, din Timişoara.

Ca urmare a accidentului, Ioan C. şi Ana C., de 41 ani, din Hunedoara, pasageră în autoturismul condus de Ioan C. au decedat.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Sâmbătă, 14.09.2013, ora 21.15, pe str. Tudor Vladimirescu din municipiul reşedinţă de judeţ, a avut loc un alt accident rutier, soldat cu decesul unei persoane.
Ca urmare a cercetării la faţa locului efectuată de poliţişti s-a stabilit faptul că A.R., de 66 de ani, din Mihalţ, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, fiind surprinsă şi accidentată de un autoturism taxi, condus de către S.R., de 53 ani, din Alba Iulia.
În urma impactului, victima, a fost proiectată pe contrasens, unde a fost acroşată de un alt autoturism, condus de N.I., de 29 ani, din Târgu Mureş.
În urma accidentului, femeia de 66 de ani, a decedat la faţa locului.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul lui S.R., rezultând o valoare de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pentru N.I., rezultatul a fost negativ. Celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Recomandari

Alte Articole