Accidente de circulație, produse în Câmpeni și Ocna Mureș

Ieri la ora 17.30, pe DN 75, în afara localităţii Cîmpeni, B.I., de 37 ani, din Bistra,  în timp ce a condus o autoutilitară, nu a acordat prioritate la ieşirea din incinta unei societăţi comerciale din Cîmpeni, unui autoturism condus de H.I., de 31 ani, din Bistra, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului H.I., a suferit leziuni corporale grave, iar două persoane, pasagere în autoturismul condus de acesta au leziuni corporale uşoare. Cercetările continuă.

Poliţia oraşului Ocna Mureş a fost sesizată, ieri, 08.07.2013, ora 19.50, cu privire la faptul că pe strada Traian din satul Unirea II, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti.
La faţa locului poliţiştii au stabilit faptul că A.C., de 38 de ani, din Unirea, în timp ce se afla la volanul unui autoturism oprit pe partea dreapta a drumului, în afara părţii carosabile, nu s-a asigurat la plecarea de pe loc, moment în care a intrat în coliziune cu un moped, care se deplasa pe acelaşi sens de mers, condus de M.K., de 22 de ani, din Lunca Mureşului.
În urma accidentului, M.K. a suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportat la Spitalul municipal Aiud, nerămânând internet.
Cercetările continuă.

Recomandari

Alte Articole