Accident produs pe o trecere de pietoni din Sebeș

Ieri, la ora 13.13, Poliţia municipiului Sebeş a fost sesizată prin numărul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că pe strada Lucian Blaga din localitate a avut loc un accident de circulaţie. La faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că Adrian I., de 35 ani, din Sebeş, în  timp ce conducea o motocicletă proprietate personală, pe strada Lucian Blaga, ajuns la intersecţia cu strada Călăraşi, nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 49 ani, din Gârbova,  care se afla angajată în traversarea străzii prin loc marcat şi semnalizat corespunzător, intrând în coliziune cu aceasta.

Atât conducătorul auto, cât şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, ulterior fiindu-le recoltate probe biologice de sânge.
Victima  a fost transportată  la Spitalul Municipal Sebeş pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind diagnosticată cu contuzii la nivelul gambei, toracelui şi entorsă la genunchiul drept, rămânând internată pentru continuarea investigaţiilor.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

Recomandari

Alte Articole