Accident produs în Sebeș, pe fondul consumului de alcool

Ieri dimineață, la ora 04 26 , Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Dorin Pavel din Sebeş, a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări efectuate de echipa deplasată la faţa locului, a rezultat că D.I., de 20 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Sebeş – Petreşti, la intersecţia cu strada Salane, nu s-a asigurat în mod corespunzător şi a fost acroşat de un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Sebeş.

În urma accidentului conducătorul celui de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.
În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, a rezultat că în momentul producerii accidentului, ambii conducători auto erau sub influenţa alcoolului, valoarea indicată de aparat fiind, în ambele situaţii, de 0,41mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele lor au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, respectiv  conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Recomandari

Alte Articole