Accident grav produs la Gârda de Sus Reviewed by CD on . Ieri, la ora 15.10, prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii Postului de Poliţie Gârda de Sus au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident ru Ieri, la ora 15.10, prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii Postului de Poliţie Gârda de Sus au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident ru Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident grav produs la Gârda de Sus

Accident grav produs la Gârda de Sus

Accident grav produs la Gârda de Sus

Ieri, la ora 15.10, prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii Postului de Poliţie Gârda de Sus au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier grav, soldat cu victima, produs pe DN 75, în comuna Gârda de Sus, jud. Alba.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că G D.D., de 53 de ani, din comuna Gârda de Sus, judeţul Alba, conducea un autoturism pe DJ 750, iar la intersecţia cu DN74, Gârda de Sus – Gheţari, a efectuat o manevră de întoarcere, iar din neatenţie l-a acroşat şi accidentat cu partea stângă faţă a autoturismului un bărbat de 84 de ani din localitate, aflat pe partea carosabilă.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 84 de ani, care a fost transportat la Spitalul orăşenesc Cîmpeni, pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde în urma examinării medicale i-a fost stabilit următorul diagnostic: „fractură gambă stângă”.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Faţă de numitul G.D.D. se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă pedepsită de art. 196, alin. 1, 2 Cod Penal.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus