Accident grav produs din cauza vitezei în satul Coșlariu

Sâmbătă, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Alba au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident de circulaţie produs pe DJ 107 B, pe raza satului Coșlariu, comuna Sîntimbru, judeţul Alba.
Din primele verificări efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că Andrei T., de 25 ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteză la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, iar într-o curbă, a pierdut controlul autovehiculului, a pătruns pe contrasens, unde a fost acroșat de o autoutilitară, condusă regulamentar, pe sensul opus de mers, de Andrei F., de 25 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.
În urma accidentului, Andrei T., a suferit leziuni corporale, fiind transportat la Spitalul Judeţean Alba, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, stabilindu-i-se diagnosticul de „plagă occipitala, TCC minor, contuzie gamba stânga”.
De asemenea, tot în urma accidentului, Ilie N. şi Iulia G., ambii din municipiul Alba Iulia, pasageri în autoutilitară, au suferit leziuni corporale, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Alba, unde li s-a stabilit diagnosticul de „traumatism genunchi stâng, multiple escoriaţii” şi respectiv pentru femeie „fractură arc costal 8 stâng, fractură falanga proximala police stâng”.
În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 196, aliniatul 2 si 3 din Codul Penal.

Recomandari

Alte Articole