Accident de circulație produs aseară în Alba Iulia

Aseară, la ora 18.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia, au intervenit, la intersecţia străzilor Septimius Severus cu strada Calea Moţilor, din municipiul Aba Iulia, pentru soluţionarea unui accident rutier.
Ca urmare a primelor verificări efectuate de poliţişti s-a stabilit că Paul H., de 26 de ani din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a respectat semnificaţia indicatorului “Oprire” şi nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete condusă de Daniel A., de 33 ani, din Alba Iulia.
Cu ocazia cercetărilor ulterioare s-a stabilit că Paul H. are permisul de conducere suspendat pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice in timp ce se afla sub influenta băuturilor alcoolice.
În urma accidentului, Daniel A. a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba, unde s-a stabilit că a suferit leziuni corporale uşoare, nefiind necesară internarea acestuia.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 196 al. 2, din Codul Penal si „conducerea unui vehicul de către o persona căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata”, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 335, al 2 din Codul Penal.

Recomandari

Alte Articole