Academia doamnelor, în Alba Iulia Reviewed by CD on . "Academia doamnelor este mai mult decat un proiect si o rezolutie: este confirmarea universala a faptului ca femeia trebuie cinstita si sarbatorita in fiecare z "Academia doamnelor este mai mult decat un proiect si o rezolutie: este confirmarea universala a faptului ca femeia trebuie cinstita si sarbatorita in fiecare z Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Academia doamnelor, în Alba Iulia

Academia doamnelor, în Alba Iulia

Academia doamnelor, în Alba Iulia

“Academia doamnelor este mai mult decat un proiect si o rezolutie: este confirmarea universala a faptului ca femeia trebuie cinstita si sarbatorita in fiecare zi, in orice moment, nu doar in clasicul si exacerbat-comercialul 8 martie”- Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia.

15 octombrie este ziua in care isi va deschide oficial portile singurul centru comunitar de resurse dedicat in intregime femeilor din localitatile ce alcatuiesc Asociatia Intercomunitara de Dezvoltare Alba, “Academia Doamnelor”. Centrul de Resurse Academia Doamnelor din Alba Iulia oferă un spatiu multifunctional pentru evenimente, cursuri si worshopuri de dezvoltare personala, consiliere individuala, ateliere de creaţie, destinate crearii unei structuri cadru de schimbare a perceptiei femeii in societate, depasirii steriotipurilor culturale si promovarii culturii antreprenoriale. La evenimentul din 15 octombrie sunt invitate sa participe cateva dintre doamnele care au atras intotdeauna atentia publicului din Romania, fiind percepute ca un model de reusita profesionala si umana: Andreea Esca, ASR Principesa Maria a Romaniei, Valerie Ciolos si Gianina Corondan” Stim ca ele, doamnele, sunt cele care pun orice in valoare. Am reusit un lucru bun, dar totusi modest, comparativ cu ce ar merita sa primeasca toate femeile in fiecare zi. Am reusit sa transformam un spatiu nedorit de nimeni, ca multe altele din oras, intr-o cladire plina de viata, oferindu-le un loc in care sa se faca auzite, sa creeze si sa materializeze idei pentru o comunitate, respectand spiritul si dorinta doamnelor de a reusi si razbate.” Mircea Hava, primar. Valoarea totala a proiectului implementat in cadrul programului de finantare europeana PSDRU 2007-2013 este de 2 127 962 lei. Academia Doamnelor este situata în Alba Iulia, strada Gladiolelor nr.3A, pe amplasamentul fostei centrale termice din spatele cinematografului Dacia.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus