Abrud: Suspect de furt identificat și reținut

Ieri, poliţiştii de investigaţii criminale din Abrud, cu sprijinul poliţiştilor rutieri din Cîmpeni, au reușit identificarea şi reţinerea suspectului de comiterea unui furt, faptă în legătură cu care poliţiştii din Abrud au fost sesizaţi la ora 10,20, în dimineaţa aceleiaşi zile.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în data de 20.03.2013, în jurul orelor 09,30, H.D.I., de 44 de ani din comuna Lupşa, judeţul Alba, a intrat în biroul unei societăţi comerciale din Abrud şi, profitând de faptul că în interior nu se afla nimeni, a sustras suma de 1.800 de lei, din buzunarul hainei unui angajat al societăţii.
După comiterea faptei suspectul s-a deplasat cu autoturismul său spre orașul Cîmpeni, loc în care, cu ajutorul indiciilor oferite de reclamant şi în urma colaborării dintre formaţiunile de poliţie din Abrud şi Cîmpeni, a fost identificat şi oprit de un echipaj al poliţiei rutiere.
Cu ocazia controlului efectuat de poliţişti, în autoturismul suspectului a fost găsită întreaga sumă de bani sustrasă de suspect.
Faţă de H.D.I., a fost luată măsura reţinerii pentru o perioada de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 21.03.2013, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Recomandari

Alte Articole