Abrud: Șofer reținut de poliţişti după ce a fugit de la locul accidentului pe care l-a provocat

Poliţiştii din Abrud au identificat şi reținut un bărbat de 33 de ani, din comuna Bucium, care, fiind sub influenţa alcoolului, a provocat un accident rutier şi a fugit de la locul producerii acestuia.

La data de 31.07.2016, în jurul orelor 17.20, Poliţia Oraşului Abrud a fost sesizată cu privire la faptul că, pe DN 74, la ieşirea din Abrud spre Alba Iulia, un biciclist a fost acroşat de o dubiţă al cărui şofer şi-a continuat drumul.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat victima accidentului, un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Câmpeni, care prezenta leziuni corporale uşoare, iar din primele cercetări efectuate a rezultat că acesta a fost acroșat, în timp ce circula pe bicicletă în direcţia Alba Iulia – Abrud, de o autospecială ce l-a depăşit şi care şi-a continuat drumul înspre Abrud.

La scurt timp de la sesizarea evenimentului, poliţiştii au reuşit să identifice autovehiculul implicat în accident precum şi pe şoferul acestuia, T.I., de 33 de ani, din comuna Bucium, judeţul Alba.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că era sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea indicată fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Abrud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Victima accidentului a fost transportată la spitalul din Abrud unde a primit îngrijiri medicale, ulterior fiind transferată la spitalul din Alba Iulia, pentru investigaţii de specialitate.

Faţă de T.I., poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului, urmând ca în cursul zilei de azi, 01.08.2016 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Recomandari

Alte Articole