A fost prins barbatul care fura din masini, pe Autostrada A1!

Polițiștii din Sebeș l-au reținut pe un bărbat din județul Argeș, care este bănuit că a furat bani și documente de la persoane aflate într-o parcate a autostrăzii A1, pe raza comunei Pianu. Bărbatul va fi prezentat în fața magistraților. 

La data de 31 iulie 2019, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 27 de ani, din Pitești, județul Argeș, care este bănuit de săvârșirea a două furturi din autoturisme . 

Se pare că, în noaptea de 28/29 iulie 2019, în timp ce se afla într-o parcare a autostrăzii A1, situată pe raza comunei Pianu, acesta l-ar fi abordat pe un cetățean bulgar care se odihnea în mașina lui, spunându-i că are cauciucurile tăiate. În timp ce cetățeanul verifica starea cauciucurilor autoturismului său, bărbatul i-ar fi sustras, din mașină, o geantă în care avea 1.000 de euro și mai multe documente. 

Din cercetări a rezultat că reținutul este bănuit și de săvârșirea, prin același mod de operare și în același lor, a unui furt, cu un prejudiciu de 2.000 de lire, a cărui victimă a fost un cetățean de 37 de ani, din județul Galați. 

În cursul zilei de azi, 1 august, bărbatul cercetat pentru furt calificat va fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Recomandari

Alte Articole