A cerut sa faca o proba si a furat autoturismul!

 

Polițiștii de investigații criminale din Alba, sprijiniți de polițiștii din Orăștie, județul Hunedoara, l-au identificat pe un tânăr care a furat o mașină din Teiuș. Sub pretextul că dorește să o cumpere, a cerut să facă o probă dar nu s-a mai întors la proprietar. I-a montat plăcuțe false de înmatriculare și a folosit-o, frecvent, în Orăștie. Autoturismul a fost recuperat. 

La data de 7 ianuarie 2021, polițiștii de investigații criminale din Teiuș, sprijiniți de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și de polițiștii din Orăștie, l-au identificat pe un tânăr de 29 de ani, din comuna Rapoltu Mare, județul Hunedoara, ca persoană bănuită de furtul unui autoturism, faptă reclamată poliției la data de 23 decembrie 2020, de către un bărbat din Teiuș, județul Alba. 

Se pare că, în după amiaza zilei de 23 decembrie 2020, tânărul s-ar fi prezentat la domiciliul păgubitului sub pretextul că dorește să cumpere autoturismul a cărui valoare a fost estimată la 12.000 de euro. I-ar fi cerut proprietarului permisiunea să urce în mașină și să facă o probă, pe o distanță de aproximativ 300 de metri, dau nu  s-a mai întors. 

Tânărul ar fi ascuns autoturismul într-o locație din Simeria, județul Hunedoara unde i-ar fi schimbat plăcuțele de înmatriculare cu unele emise de autoritățile germane, după care l-a fi folosit, în mod frecvent, pe raza municipiului Orăștie. 

Polițiștii îl cercetează pentru furt și l-au reținut, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 8 ianuarie 2021, să îl prezinte magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Autoturismul a fost recuperat și va fi restituit păgubitului. 

Recomandari

Alte Articole