A batut soferul care l-a accidentat!

Polițiștii din Zlatna au reținut un tânăr care este cercetat pentru lovire, distrugere, conducere fără permis și tulburarea ordinii și liniștii publice. După ce a fost implicat într-o tamponare, acesta ar fi devenit agresiv și ar fi distrus autoturismul celuilalt conducător auto și l-ar fi agresat. 

La data de 17 iulie 2021, polițiștii in Zlatna au fost solicitați să intervină pe Drumul Comunal 207, pe raza comunei Almașu Mare, unde a fost semnalat un incident rutier, urmat de un scandal. 

Din primele cercetări, efectuate de polițiști, a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism, un bărbat de 49 de ani, din comuna Almașu Mare, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din aceeași comună. 

În urma accidentului, au rezultat doar pagube materiale, însă, ulterior, tânărul ar fi devenit agresiv, l-ar fi lovit pe celălalt conducător auto și i-ar fi avariat autoturismul, tulburând ordinea și liniștea publică. 

Bărbatul de 49 de ani a suferit leziuni corporale ușoare, fără a fi necesară transportarea sa la spital. 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul avea permisul de conducere suspendat. 

Față de acesta, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, lovirea sau alte violente, conducere fără permis și  tulburarea ordinii și liniștii publice.

În cursul zilei de azi, 18 iulie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Cercetările sunt continuate. 

Recomandari

Alte Articole