În al treilea rând, oamenii cu o inteligență ridicată deseori sunt excepție de la regulă.
Cu cât mai înalt este nivelul IQ-ului, cu atât mai puțin omul are nevoie de comunicare
Omul inteligent simte o plăcere mai mică atunci când este activ din punct de vedere social.
Omul inteligent trăiește o lume aparte
Majoritatea super-geniilor sunt singuratici. Ei nu sunt înțeleși și acceptați de oricine, deși nu îi deranjează acest lucru. Oamenii inteligenți sunt mai puțin preocupați să comunice Ei folosesc o mare parte din timp pentru a-și atinge propriile scopuri. Cercetătorul care vrea să descopere ceva sau scriitorul unui roman de succes, nu au nevoie de comunicare. Acest lucru îi sustrage de la lucrurile importante.
Potrivit unei teorii vechi, noi nu suntem doar genele străbunilor noștri, dar și memoria acestora. Stilul de viață al vânătorilor din trecut ne influențează viața și chiar modul în care simțim fericirea.
Ne simțim fericiți la fel cum se simțeau oamenii cu mii de ani în urmă. Strămoșii noștri trăiau în sate, unde nu locuiau mulți oameni. Ei rămâneau împreună pentru a fi puternici. În prezent, era noilor tehnologii provoacă o detașare de spiritual, de ceea ce este important.
Nivelul ridicat de inteligență permite adaptarea la noi condiții
Oamenii inteligenți au învățat cel mai bine să trăiască prezentul, trăiască prezentul, dar și după propriile lor reguli.
Inteligența te ajută să nu te bazezi doar pe alți oameni. Oamenii înteligenți reușesc să fie în armonie cu ei înșiși. (Continuare aici)