Noua politisti, tineri absolventi, angajati la IPJ Alba

În cursul zilei de azi, 31 octombrie 2022, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba s-au prezentat, pentru a-şi prelua atribuţiile de serviciu, 9 agenți de poliție, absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție ,,Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca și ai Școlii de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina, fiind împresurați de plinătatea acestui moment în care încep un nou capitol din cartea devenirii lor. 

Tinerii polițiști au fost repartizați, în ordinea mediilor de absolvire, 9,77 fiind prima medie, iar 9 ultima medie, pe funcțiile vacante existente. 

Celor 9 poliţişti le-a fost prezentată structura organizatorică a inspectoratului şi atribuţiile ce le revin în activitatea profesională, pentru a răspunde solicitărilor formulate de cetăţeni.

Suntem mândri să avem în rândul nostru tineri care au dovedit, prin prisma rezultatelor obținute în timpul școlii, profesionalism, conștiinciozitate și adeziune conștientă față de obiectivele și valorile promovate de Poliția Română. 

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Alba a trimis tinerilor colegi succes în activitatea profesională și i-a asigurat de tot sprijinul de care vor avea nevoie pentru a-şi putea îndeplini, în mod corespunzător, noile atribuţii. 

Recomandari

Alte Articole