Lucrari reparatii: Liniile 4 si 34 deviate de la traseu

Devieri de traseu pentru liniile de autobuz 4 si 34, cele mai circulate de altfel din Baia Mare. Oficialii societatii Urbis au anuntat ca incepand cu data de 18 august si pana in jurul datei de 10 septembrie, datorita lucrarilor de pe Bulevardul Republicii (zona magazin Liana) se deviaza circulatia autobuzelor de pe liniile 4, 34 si REAL III.

Conform noului program, linia 4 si REAL III – de pe str. Granicerilor pe strada M. Eminescu – str. Granicerilor – str. Pasunii – str. V. Alecsandri. Cat priveste linia 34 – de pe B-dul Republicii pe str. Pasunii – str. Granicerilor.

Se suspenda statiile de pe B-dul Republicii (magazin Liana si intersectia Marasesti), putandu-se utiliza statiile nou infiintate de pe strada Granicerilor (Spalatorie) si strada V.Alecsandri (Peco Mol).

Trebuie spus ca cei care alcatuiesc comisia municipala de sistematizare a circulatiei din cadrul Primariei Baia Mare au hotarat inchiderea circulatiei pe Bulevardul Republicii, pe tronsonul cuprins intre strazile Vasile Alecsandri si Marasesti. Masura va fi aplicata pana in data de 10 septembrie 2011, datorita lucrarilor de reparatii capitale la partea carosabila a drumului public.

Ca rute ocolitoare, politistii recomanda traseul strada Marasesti, Granicerilor sau Lupului si Garoafei. Sectorul de drum va fi semnalizat corespunzator prin grija firmei care executa lucrarile, iar politia rutiera va monitoriza respectarea semnalizarii rutiere temporare, luand masuri legale atunci cand se va impune.

Rares Bogdan

Recomandari

Alte Articole