64 de sancțiuni contravenționale aplicate ieri de polițiștii din Alba Iulia Reviewed by CD on . În scopul prevenirii şi combaterii criminalităţii stradale, pentru reducerea riscului rutier şi asigurării unui climat de disciplină în rândul participanților l În scopul prevenirii şi combaterii criminalităţii stradale, pentru reducerea riscului rutier şi asigurării unui climat de disciplină în rândul participanților l Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»64 de sancțiuni contravenționale aplicate ieri de polițiștii din Alba Iulia

64 de sancțiuni contravenționale aplicate ieri de polițiștii din Alba Iulia

64 de sancțiuni contravenționale aplicate ieri de polițiștii din Alba Iulia

În scopul prevenirii şi combaterii criminalităţii stradale, pentru reducerea riscului rutier şi asigurării unui climat de disciplină în rândul participanților la trafic în data de 13.05.2014, între orele 07.00 – 14.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia, au organizat o acţiune în cadrul căreia au fost constatate încălcări ale normelor legale pentru care au fost aplicate 64 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 13.555 lei.
Din totalul sancţiunilor contravenţionale, 42 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor legale care reglementează regimul circulaţiei pe drumurile publice, 16 sancţiuni au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 3 în baza Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, iar 3 sancţiuni au fost aplicate pentru încălcarea altor prevederi legale.
În cadrul acţiuni au fost reţinute 3 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule deoarece conducătorii auto nu au acordat prioritate de trecere la pietoni.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus