5 persoane reținute în urma unor scandaluri produse ieri în localuri din Abrud și Cîmpeni

Ieri, poliţiştii din Abrud au luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de Daniel-Cristian O., de 32 de ani şi Gheorghe-Ovidiu S.,de 22 de ani, ambii din oraşul Abrud, cunoscuți cu antecedente penale, cercetaţi într-un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În fapt, în data de 13.12.2013, în jurul orelor 22.00, Daniel-Cristian O. împreună cu Gheorghe-Ovidiu S. şi Ioan-Marcel M. (19 ani), fiind sub influenţa alcoolului, au provocat un scandal într-un local public din Abrud unde au proferat cuvinte şi expresii vulgare la adresa celorlalţi consumatori, au răsturnat mese, au spart sticle şi l-au lovit cu pumnii şi picioarele pe un tânăr din Alba Iulia. Pentru a scăpa, tânărul din Alba Iulia s-a refugiat într-un alt local din oraşul Abrud, unde ulterior a fost urmărit de doi dintre agresori, fiind lovit de către unul dintre ei, cu o sticlă în cap.
Victima s-a deplasat la spitalul orăşenesc Abrud pentru îngrijiri medicale unde a fost consultat şi i-a fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.
În cursul zilei de azi, 17.12.2013, Daniel-Cristian O. şi Gheorghe-Ovidiu S. vor fi prezentaţi Parchetului de pe Lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere de arestate preventivă.
Ioan Marcel M. este cercetat în stare de libertate sun aspectul comiterii aceleiaşi fapte, respectiv “ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Tot în cursul zilei de ieri, 16.12.2013, poliţiştii din Cîmpeni au continuat cercetările cu privire la fapta de ultraj contra bunelor moravuri comisă în noaptea de 14/15.12.2013 într-un local public din Cîmpeni.
În urma datelor obţinute în anchetă, cercetările au fost extinse, poliţiştii stabilind că la scandalul provocat de N.I.D., de 24 de ani şi B.A.V., de 20 de ani, din Cîmpeni, a participat şi S.N.A., de 21 de ani, din Cîmpeni, cei 3 distrugând mai multe bunuri şi adresând expresii jignitoare persoanelor aflate în local.
Faţă de cei 3 suspecţi poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 17.12.2013, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri ţi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Cercetările sunt continuate.

Recomandari

Alte Articole