4 membrii ai grupării „Talibanii”, urmăriţi la nivel naţional şi internaţional, au fost prinşi de poliţiştii din Alba

La data de 17.01.2014, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu poliţiştii din Cugir şi sprijiniţi de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Arad, i-au depistat şi reţinut, pe raza municipiului Arad, pe 4 dintre membrii grupării „Talibanii” din Cugir, care se sustrăgeau executării mandatelor de arestare preventivă.
Astfel, poliţiştii au reușit reţinerea lui Bacrău Dorin – Florin, de 31 de ani, Badea Ciprian Constantin, de 29 de ani, Chiaburu Florin – Sebastian, de 28 de ani şi Lascu Gheorghe, de 27 de ani, toţi din Cugir, pe numele cărora, la data de 22.08.2013, Curtea de Apel Alba Iulia a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracţiuni de tentativă de omor calificat şi deosebit de grav.
Cei 4 inculpaţi erau urmăriţi la nivel naţional, din data de 22.08.2013 şi la nivel internaţional din data de 03.10.2013.
În baza mandatelor de arestare preventivă, cei 4 inculpaţi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Recomandari

Alte Articole