39 de pomi de Crăciun, confiscaţi de poliţiştii din Vadu Moţilor Reviewed by CD on . În data de 25.11.2013, poliţiştii din zona Munţilor Apuseni au continuat activităţile de prevenire şi combatere a tăierilor ilegale a pomilor de Crăciun. Astfel În data de 25.11.2013, poliţiştii din zona Munţilor Apuseni au continuat activităţile de prevenire şi combatere a tăierilor ilegale a pomilor de Crăciun. Astfel Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»39 de pomi de Crăciun, confiscaţi de poliţiştii din Vadu Moţilor

39 de pomi de Crăciun, confiscaţi de poliţiştii din Vadu Moţilor

39 de pomi de Crăciun, confiscaţi de poliţiştii din Vadu Moţilor

În data de 25.11.2013, poliţiştii din zona Munţilor Apuseni au continuat activităţile de prevenire şi combatere a tăierilor ilegale a pomilor de Crăciun.
Astfel, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni, împreună cu poliţişti ai Postului de Poliţie Vadu Moţilor şi lucrători ai Ocolului Silvic Valea Arieşului, au organizat o acţiune pe raza comunei Vadu Moţilor.
Cu această ocazie, la un cetăţean din comună, au fost identificaţi 39 de brazi de Crăciun, care nu aveau sigiliu – crotaliu şi care se pare că au fost tăiaţi în mod ilegal.
Brazii de Crăciun au fost confiscaţi şi predaţi ocolului silvic, pentru valorificare iar persoana cere i-a deţinut a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus