3 tineri arestati dupa ce au furat banii din bancomatele de lapte!

Polițiștii din Alba Iulia au reținut 3 tineri care sunt cercetați pentru furt și tentativă de furt. În noaptea de 9/10 martie ar fi sustras banii din 4 automate de lapte amplasate în diverse zone din Alba Iulia. 

La data de 10 martie 2021, polițiștii de investigați criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de 3 tineri, de 15, 17 și 33 de ani, primul din comuna Crăciunelu de Jos, iar ultimii doi din comuna Ighiu, care sunt bănuiți de furt și tentativă de furt. 

În sarcina acestora s-a reținut faptul că în noaptea de 09/10 martie 2021, ar fi distrus încuietorile a 4 dozatoare de lapte amplasate în diverse zone din municipiul Alba Iulia și au sustras sume cuprinse între 6 și 80 de lei. De asemenea, din cercetări a rezultat că cei 3 ar fi încercat să mai sustragă bani dintr-un alt aparat. 

Prejudiciul total cauzat de către cei 3, prin faptul că au distrus dozatoarele de lapte și au sustras sumele de bani, se ridica la peste 5.000 de lei. 

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a tinerilor. 

Recomandari

Alte Articole