Cerem demisia mincinosilor din conducerea Liceului de Arte din Alba Iulia, care ne-au dezinformat in cazul coronavirusului!

 

           Cum sa mai avem incredere in conducerea Liceului De Arte din Alba Iulia, care ne-a mintit cu nonsalanta, intr-un comunicat oficial de presa, semnat de profesoara Teodora Zarnescu Craiu ? (vezi fofo). Pe cine reprezinta directorul Ioan Chiciudean (vezi foto), daca a ascuns propriilor elevi si presei, faptul ca una dintre liceenele suspecte de coronavirus, era bolnava inca din Italia? De ce n-au spus adevarul profesorii care au insotit copiii in Italia? Asteptam demisia celor care ne-au mintit, afirmand in comunicatul de presa ca- ,,Toti elevii si profesorii se simt bine. Niciun elev sau profesor nu a prezentat si nu prezinta stari febrile”, in conditiile in care o eleva era bolnava inca din Italia si a avut temperaturi de 38 de grade! 

          De mentionat ca, 51 de elevi si profesori de la Liceul de Arte Regina Maria au sosit duminica noaptea din Italia si au fost izolati la domiciliu, dupa ce medicii i-au verificat si au constatat ca nu au stari febrile. Medicii le-au recomandat sa stea izolati acasa, alaturi de membrii familiei.

            In postarile de pe Facebook, de pe grupul clasei Xl B, a Liceul de Arte Regina Maria, din Alba Iulia, elevii recunosc abia acum, ca s-a stiut, inca de la reintoarcerea in tara, din Italia, despre faptul ca, eleva care a fost internata   la sectia de contagioase a Spitalului Judetean de Urgente, era bolnava, la intoarcerea in tara, din Italia! Colegii ei scriu pe Facebook ca ,,Tot drumul a vomitat si a trebuit sa stea in camera toata excursia, cat timp am fost plecati”. (vezi foto)

zz.jpg

Am solicitat purtatorului de cuvant al Liceului de Arte, sa ne justifice minciuna din comunicatul de presa si am primit un raspuns sec-,,De situatia grupului raspunde DSP si Politia (inca de la intrarea in tara).” Ce sa mai zicem? Astia sunt oamenii care ne educa copiii?!

IOSIF GLIGOR

Recomandari

Alte Articole