134 de soferi, din 159, amendati pentru depasirea vitezei legale!

În ultimele 24 de ore peste 300 de conducători auto au fost testați cu aparatele etilotest, de către polițiștii rutieri din Alba. Au fost aplicate peste 150 de sancțiuni contravenționale și au fost reținute 10 permise de conducere, în urma unei acțiuni, pentru creșterea siguranței rutiere. 

La data de 10 iulie 2021, polițiștii Serviciului Rutier Alba au continuat acțiunile  pentru prevenirea accidentelor rutiere și depistarea conducătorilor auto care pun în pericol siguranța traficului rutier și conduc  autovehicule fie fiind sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor, fie cu o viteză excesivă sau neadaptată la condițiile de drum. 

În cadrul acestei acţiuni au fost depistaţi şi sancţionaţi contravenţional, 159 de conducători auto, din care 134 au fost amendați pentru că au depăşit limita legală de viteză, pentru 2 șoferi au rezultat valori pozitive în ceea ce privește consumul de alcool iar alți 23 de șoferi au fost amendaţi pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. 

Complementar sancţiunilor contravenţionale, poliţiştii au dispus măsura reţinerii permisului de conducere faţă de 10 conducători auto (din care 4 pentru viteză și două pentru alcool)  şi au retras 5 certificate de  înmatriculare. 

A fost constatată  o infracțiune la regimul rutier. 

Recomandari

Alte Articole