128 de vitezomani amendati!

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii Serviciului Rutier au acționat pentru creșterea siguranței rutiere pe drumurile naționale din zona munților Apuseni. Două aparate radar au fost amplasate în sistem cascadă, iar polițiștii au depistat 128 de conducători auto care nu au respectat regimul legal de viteză. 

În perioada 06 – 07 mai 2023, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat, pe DN 74 A și pe DN 75, o acțiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere datorate, în special, vitezei excesive. 

Polițiștii au folosit două aparate radar ce au fost amplasate în sistem cascadă și au depistat 128 de conducători auto ce au depășit limita legală de viteză. Alți 5 conducători auto au fost sancționați contravențional pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice, doi dintre aceștia fiind depistați în timp ce efectuau depășiri în zone unde această manevră este interzisă. 

Au fost reținute 6 permise de conducere din care 4 pentru viteză,  au fost retrase două certificate de înmatriculare, iar valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de 38.990 lei.

Recomandari

Alte Articole