11 persoane cercetate de poliţişti, după ce au provocat un scandal monstru într-un local din Câmpeni

În noaptea de 03 spre 04.11.2013, în jurul orele 03.00, tânărul V.A.N. de 21 de ani din comuna Bistra, judeţul Alba, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a provocat scandal într-un local public din oraşul Câmpeni. La solicitarea tânărului, tatăl acestuia însoţit de alte persoane s-au deplasat la respectivul local public şi au continuat actele de tulburare a ordinii şi liniştii publice, agresând mai multe persoane din local, inclusiv patronul acestuia.
În data de 07.11.2013, Poliţia oraşului Câmpeni a înregistrat plângerile penale formulate şi depuse de M.M.I de 35 ani şi B.V.L. de 34 ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpeni, în baza cărora procurorii au dispus efectuarea de cercetări faţă de trei persoane care au participat la scandal, respectiv V.A.N de 21 ani, C.D.S. de 23 ani şi V.M. de 43 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri, fapte prev. şi ped. de art. 180, alin. 2, art. 217, alin. 1 şi art. 321, Cod Penal. În legătură cu cele sesizate ambele părţi vătămate au anexat la plângere certificate medico-legale pentru un număr de 3-4 zile îngrijiri medicale/fiecare.
Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs, precum şi gradul de implicare a fiecărui participant la eveniment, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a dispus deplasarea la Câmpeni a unor ofiţeri de poliţie din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale care să acorde sprijin poliţiştilor din cadrul Poliţiei oraşului Câmpeni.
Pe baza probelor administrate în cauză, poliţiştii au extins cercetărilor penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri, fapte prev. şi ped. de art. 180, alin. 2, art. 217, alin. 1 şi art. 321, Cod Penal şi faţă de alţi 8 făptuitori cu vârste cuprinse între 19 şi 50 de ani (V.C. de 50 ani, V.N. de 43 ani, V.M.I. de 19 ani V.A.M. de,19 ani, P.G.S. de 21 ani, B.L.V. de 35 ani, M.M.I. de 35 ani şi B.I.F. de 21 ani).
Având în vedere gradul de participare în data de 08.11.2013, poliţiştii au luat măsura reţinerii pe o perioada de 24 de ore, pe baza de Ordonanţă de reţinere, faţă de B.I.N., V.C., C.D.S şi P.G.S, care au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.
În cauză cercetările continuă, urmând ca în funcție de probatoriul administrat să fie dispuse măsuri legale faţă de toţi participanți la eveniment.

Recomandari

Alte Articole