Greva nu a afectat activitatea Spitalului Judetean de Urgenta din Alba Iulia ci blocarea cardului de sanatate! Reviewed by CD on . Aproximativ 82.000 de cadre medicale au intrat luni in greva generala, luni dimineata, in spitalele din tara, a declarat Marius Sepi, prim-vicepresedintele Sani Aproximativ 82.000 de cadre medicale au intrat luni in greva generala, luni dimineata, in spitalele din tara, a declarat Marius Sepi, prim-vicepresedintele Sani Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Greva nu a afectat activitatea Spitalului Judetean de Urgenta din Alba Iulia ci blocarea cardului de sanatate!

Greva nu a afectat activitatea Spitalului Judetean de Urgenta din Alba Iulia ci blocarea cardului de sanatate!

Greva nu a afectat activitatea Spitalului Judetean de Urgenta din Alba Iulia ci blocarea cardului de sanatate!

Aproximativ 82.000 de cadre medicale au intrat luni in greva generala, luni dimineata, in spitalele din tara, a declarat Marius Sepi, prim-vicepresedintele Sanitas. Sindicalistii sunt nemultumiti ca personalul TESA si functionarii publici nu au primit majorari salariale prin OUG 20 si OUG 43 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice in anul 2016. Solutia propusa de sindicate a fost de includere a modificarilor in ordonanta atunci cand va fi dezbatuta in Parlament.”Sper ca astazi, la ora 16:00, cand se intalnesc parlamentarii din comisiile de munca si buge-finante pentru a discuta revendicarile noastre, lucrurile sa se rezolve. Fac un apel la clasa politica sa mearga azi in comisiile parlamentare si sa-si dea aviz pe revendicarile noastre in asa fel incat OUG 20/2016 si OUG 43/2016 sa se aplice corect iar toate cadrele medicale de la asistenti pana la personalul din crese, infirmiere sa primeasca ceea ce li se cuvine”, a declarat Marius Sepi. Acesta a mai precizat ca, daca cele doua comisii isi dau aviz favorabil, revendicarile lor ar trebui sa fie votate marti in plenul Parlamentului, in caz contrar sindicalistii urmeaza sa treaca la boicotarea forului legislativ.
Si personalul medical din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Alba Iulia a protestat azi dimineata. Peste o suta de angajati, din schimburile doi si trei, s-au adunat pe holurile din pavilionul administrativ. ,,A fost o manifestare civilizata, care nu a afectat activitatea spitalului. Doar personalul medical din schimburile doi si trei au fost prezenti la protest.Angajatii mi-au prezentat revendicarile lor dar, din pacate, eu nu pot sa fac nimic. Le-am multumit pentru modul in care au organizat greva.Protestele nu au blocat activitatea spitalului ci cardul de sanatate, care a devenit nefunctional! ”- a precizat Nicoleta Cosarca, managerul Spitalului Judetean de Urgenta din Alba Iulia.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus