Se fura biciclete de peste tot!

Se fura biciclete de peste tot!

Polițiștii din Aiud au recuperat 3 biciclete furate, în cursul lunii noiembrie 2019, din scări de bloc din municipiu. Patru tineri din Căpund sunt cercetați penal pentru furt calificat. 

La data de 7 noiembrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud au reușit să documenteze activitatea infracțională a 4 tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 27 de ani, toți din Căpud, care sunt bănuiți de furtul mai multor biciclete. 

În sarcina celor 4 tineri, polițiștii au reținut faptul că, de la începutul lunii noiembrie 2019, ar fi furat 3 biciclete, cu o valoare totală de 5.500 de lei, lăsate de către proprietarii lor în scări de bloc. 

Toate cele 3 biciclete au fost recuperate și restituite păgubiților, iar pe numele celor 4 tineri au fost întocmite dosare penale, pentru furt calificat. 

Și polițiștii din Cugir au recuperat o bicicletă, în valoare de 700 de lei, care a fost furată dintr-o scară de bloc. 

Proprietarul acesteia a lăsat-o neasigurată, împrejurare în care, în seara zilei de 3 noiembrie 2019, un minor în vârstă de 14 ani, din Cugir, a sustras-o, iar ulterior a modifica-o, schimbând unele dintre părțile componente. 

Minorul mai este cercetat, pentru furtul a 10 biciclete, fapte comise din luna august 2019 pană în prezent dar și pentru două fapte de tâlhărie. 

Recomandari

Alte Articole