Petrești (Alba): Accident rutier provocat de un mopedist fără permis Reviewed by CD on . La data de 15.07.2015, în jurul orelor 20,52, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Gheorghe Şincai din Petreşti, s-a pro La data de 15.07.2015, în jurul orelor 20,52, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Gheorghe Şincai din Petreşti, s-a pro Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Petrești (Alba): Accident rutier provocat de un mopedist fără permis

Petrești (Alba): Accident rutier provocat de un mopedist fără permis

Petrești (Alba): Accident rutier provocat de un mopedist fără permis

La data de 15.07.2015, în jurul orelor 20,52, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Gheorghe Şincai din Petreşti, s-a produs un accident rutier.
Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că P.M.A., un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Petreşti, în timp ce conducea un moped, ajuns în intersecţia cu strada Valea Sebeşului, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Petreşti, intrând în coliziune cu acesta.
În urma accidentului, mopedistul a suferit leziuni corporale uşoare şi refuzat să primească îngrijiri medicale.
Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că P.M.A. nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus