De ce-l iubesc copiii pe doctorul stomatolog Sorin Filimon? Reviewed by CD on . In Sebes, pe strada Surianul, la numarul 6 lucreaza unul dintre cei mai iubiti medici stomatologi pe care i-am intalnit in viata mea! Nu stiu ce face doctorul S In Sebes, pe strada Surianul, la numarul 6 lucreaza unul dintre cei mai iubiti medici stomatologi pe care i-am intalnit in viata mea! Nu stiu ce face doctorul S Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»De ce-l iubesc copiii pe doctorul stomatolog Sorin Filimon?

De ce-l iubesc copiii pe doctorul stomatolog Sorin Filimon?

De ce-l iubesc copiii pe doctorul stomatolog Sorin Filimon?

In Sebes, pe strada Surianul, la numarul 6 lucreaza unul dintre cei mai iubiti medici stomatologi pe care i-am intalnit in viata mea! Nu stiu ce face doctorul Sorin Filimon, caci despre el este vorba dar copiii sunt atrasi de el ca un magnet! Marturisesc ca pe mine ma trec transpiratiile numai cand ma apropiu de cabinetul de stomatologie iar cand aud turbina imi vine sa fac cale intoarsa. Ma uitam cu invidie la micutii care se jucau in antecamera, de parca erau la McDonalds si asteptau sa-si ia meniul si jucariile preferate…Aveam sa aflu o parte din mister, abia dupa ce am ajuns si eu pe scaunul stomatologic: chipul senin, linistit, blandetea, modul atent si familiar al doctorului Filimon, prin care explica tot ce urmeaza sa faca, aparatura moderna si ecranul pe care micutii urmareau desene animate sau filmulete. Ca prin minune, m-am simtit si eu mai relaxat si, era pentru prima data, cand nu mai strangeam manerele scaunului, de sa le rup, nu alta!
Mi s-a spus ca, aici copiii vin cu parintii, inca de cand sunt mici si, pentru ei, Sorin devine un prieten in care au incredere si tratarea unui dinte chiar ca este o joaca de copii! Bravo Doctore!
Iosif Gligor

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus