Scandal monstru produs în „blocul NATO” din Cugir

Un locatar din „blocul NATO” din Cugir a fost sancționat contravențional după ce i-a deranjat pe vecini și i-a amenințat cu o bâtă. Pentru calmarea acestuia s-a folosit forța.

Printr-un apel la 112, primit luni, 8 iulie, la ora 04.00, se solicita ajutor de urgență deoarece un bărbat în vârstă de 39 de ani deranja liniștea locatarilor unui imobil situat pe strada G. Coșbuc din orașul Cugir. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul se așezase pe un scaun în fața ușii deschise a apartamentului unde locuiește, asculta muzică la un volum foarte ridicat și lovea ritmic cu o bâtă în balustrada blocului. Aceeași bâtă se pare că ar fi folosit-o și pentru a-i amenința pe vecinii care l-au rugat să înceteze și să-i lase să doarmă.

Un echipaj mixt de ordine și siguranță publică, format dintr-un polițist și un jandarm, a intervenit și a acționat pentru aplanarea incidentului. S-a încercat un dialog cu bărbatul respectiv, dar pentru că acesta era extrem de tulburat și necooperant, a fost nevoie să fie condus cu forța la sediul poliției, în conformitate cu prevederile legale.

A fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 800 de lei și, deoarece pe fondul consumului de alcool starea de agitație persista, constituind un risc la adresa sănătății sale, a fost condus la spital unde a primit îngrijiri medicale și a fost ulterior internat.

Recomandari

Alte Articole