Spirit civic: O femeie din Alba Iulia a anunțat poliția după ce a găsit o sumă de bani

În dimineaţa zilei de ieri, poliţiştii din Alba Iulia au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că în timp ce se afla în parcarea unui supermarket din Alba Iulia, a găsit suma de 1.900 de lei, împrăştiată pe raza a câtorva metri.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care a preluat suma de bani, urmând ca în cauză să fie aplicate procedurile legale.
În cursul aceleiași zile, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost anunţată de către P.L., un bărbat în vârstă de 67 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că şi-a pierdut suma de 1.900 de lei, imediat după ce a extras-o de la un bancomat aflat în parcarea aceluiaşi supermarket.
Poliţiştii au efectuat verificările necesare, în urma acestora dovedindu-se că suma de bani găsită de femeie şi predată poliţiei era cea pierdută de vârstnicul din Alba Iulia.
În cursul zilei de azi, 7 iulie, poliţiştii i-au restituit cei 1.900 de lei lui P.L. şi au felicitat-o pe femeia care i-a găsit, pentru spiritul civic desăvârşit de care a dat dovadă.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole