Guvernanții continuă să-și bată joc de pensionari! Pentru a doua lună consecutiv, unii pensionari nu și-au primit pensiile mărite!

Guvernanții continuă să-și bată joc de pensionari, fără nicio jenă, lună de lună. Ne aflăm în a doua lună consecutiv în care mulți dintre pensionari nu și-au primit pensiile mărite, deși legea e clară! Dar nu, în România reală, bătrânii sunt ignorați, aruncați într-un haos birocratic, din cauză că funcționarii n-au încă o aplicație disponibilă pentru comunicarea în sistem automatizat.
E un teatru al absurdului. Guvernul a avut timp și resurse să dea legi, să se laude cu ele, dar când vine momentul să le pună în aplicare, brusc, totul se blochează în hârtii și softuri inexistente. Oare trebuie să ne întrebăm dacă bătaia asta de joc se va sfârși vreodată sau dacă pensionarii sunt condamnați să aștepte la nesfârșit? Singura certitudine pare a fi că guvernanții dorm liniștiți, în timp ce cei care au muncit o viață întreagă stau la mila unui sistem pe care nimeni nu-l controlează.

Poate se va reglementa totul odată cu acea “aplicație minune”. Până atunci, mulțumim guvernanților pentru că au transformat bătrânețea într-o cursă de rezistență și așteptare fără sfârșit!

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole