Ajutați-mă să recuperez aeroterma Dayson de la ,,Lulu” Laurențiu Coman, mare campion la golf și constructor în Sebeș!

        Dragii mei prieteni de pe rețelele sociale, apelez la voi într-o situație de criză… termică. De mai bine de doi ani încerc să recuperez aeroterma Dayson (am cumparat-o cu 2199 lei), pe care i-am împrumutat-o celui pe care il consideram prieten, ,,Lulu” Laurențiu Coman. Fac un apel la implicarea voastrǎ. După doi ani de „misiune imposibilă”, aeroterma mea Dyson a căzut pradă unui inamic imbatabil: Laurențiu „Lulu” Coman, campion la golf și constructor de mare succes în Sebeș.
Lulu, acest maestru al promisiunilor deșarte, mă tot asigură că aeroterma este „pe undeva”… Din nefericire, Lulu a fost atât de bun în mințit încât a devenit campion la „găsitul scuzelor”… Aproape că m-a convins că o să primesc o aerotermă nouă…
       Așadar, fac un apel la voi: dacă cineva, oricine, are puterea de a convinge acest campion al eschivei, că aeroterma trebuie să revină acasă, în posesia mea, mă declar etern recunoscător. Aștept soluții creative, sfaturi de recuperare sau, la o adică, recomandări de alte aparate care să încălzească nu doar casa, ci și relațiile dintre prieteni.
Să știți că am decis să depun și o plângere penală pentru furt, dar mă întreb sincer, cum rămâne cu prietenia noastră? Se poate oare repara după ce mi-a luat nu doar aeroterma, ci și încrederea? Aștept sugestiile voastre și… cine știe, poate măcar Lulu vede postarea și îmi trimite aeroterma înapoi – de Crăciun, ca un cadou întârziat.
Cu simpatie și o mare nevoie de căldură,
Un om mai puțin norocos cu prietenii și aerotermele.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole