Alte acuzatii grave la adresa doctorului Mostafa Ismail, cercetat de procurori, Colegiu Medicilor si Avocatul Poporului!

 

       Alte acuzatii grave la adresa medicului ginecolog Mostafa Ismail,  au aparut pe retelele de socializare. Mai multe paciente semnaleaza public, prin postarile de pe Facebook, problemele cu care se confrunta, in calitate de paciente ale doctorului Mostafa, medic ginecolog la Spitalul Orasenesc Cugir, dar care lucreaza si la Clinica Afrodita din Sebes, Clinica Afrodita din Orastie, Centru Medical Chirurgical Doctor Cibu din Alba Iulia si Policlinica Astra din Sibiu, asa dupa cum rezulta de pe paginile acestor unitati medicale. Mentionam ca Mostafa este cercetat intr-un dosar penal si s-a sesizat si Avocatul Poporului si Colegiul Medicilor in alt caz.

     Mariana Ihu, din Cugir, scrie public ca a avut mare incredere in doctorul Mostafa si a decis sa se opereze la el (vezi foto). Dupa operatie s-a confruntat cu mari probleme si dureri, care se manifesta si astazi. Ii este teama de ceea ce e mai rau si spune ca doctorul Mostafa a abandonat-o: ,, Nu raspunde la telefon…Nu se poate lua legatura cu dansul…Iar operatia nu stiu este bine sau nu. Deoarece nu am nicio zi buna! Sunt operata din data de 16 martie.” – scrie Mariana Ihu. Intr-o alta postare (vezi foto), aceasta isi striga disperarea si neputinta:,, Nu va iert, suferinta mea este mare…In ziua de azi operatiile sunt performante…Fara durere…Eu de trei saptamani sunt cu dureri…Ce mi-ati facut?”

 

 

      O alta pacienta, Victoria Gunder scrie : ,,Nu stiu daca aceasta fiinta se poate numi medic. Pentru el era util spitalul din Cugir pentru racolare de clientepentru cabinetele lui private din Sebes si Orastie. Eu am fost la el in urma cu 2 ani, la un simplu consult si in 5 minute mi-o gasit diverse boli, trantindu-ma la el la privat la Sebes. Povestea e lunga dar pe acest om de nimic il intereseaza banii nu boala pacientilor.” (vezi foto)

       Rodica Chereches spune ca a platit consultatia si a asteptat degeaba sa-i vina rezultatul. (vezi foto)

       Cornelia Dragomir scrie: ,,Mi-o cerut d-nul doctor Mostafa pe o bandeleta 1500 ron si pe data de 28 februarie am fost programata la doctorul Tibea la Alba, unde mi-o administrat tratament cu antibiotice si dupa 4 luni din nou la control si daca este nevoie de bandeleta o sa fie gratis prin casa de asigurari, d-nul doctor Mostafa mi-o pus un pret de 1500 de ron, pe o bandeleta ca sa ma opereze?!” (vezi foto)

     Am prezentat doar o parte din postarile de pe Facebook. Nu vrem sa facem nicio acuza, la adresa nimanui. Asteptam reactia si rezultatele cercetarilor efectuate de procurori, conducerea Spitalului Orasenesc Cugir, Avocatul Poporului si Colegiul Medicilor. Vom reveni.

(Foto Facebook)

P.S.In urma cu putin timp, Mariana Ihu a depus doua sesizari impotriva lui Mostafa Ismail.

Recomandari

Alte Articole