Victorie de rasunet la ICCJ! Primaria Sebes a obtinut anularea contractelor de ipoteca in valoare 1.335.000 Euro! Reviewed by CD on . Juristii de la Primaria Sebes au reusit o victorie de rasunet la Inalta Curte de Casatie si Justitie! Ei au castigat recursul intentat de BRD si sustinut de cel Juristii de la Primaria Sebes au reusit o victorie de rasunet la Inalta Curte de Casatie si Justitie! Ei au castigat recursul intentat de BRD si sustinut de cel Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Victorie de rasunet la ICCJ! Primaria Sebes a obtinut anularea contractelor de ipoteca in valoare 1.335.000 Euro!

Victorie de rasunet la ICCJ! Primaria Sebes a obtinut anularea contractelor de ipoteca in valoare 1.335.000 Euro!

Victorie de rasunet la ICCJ! Primaria Sebes a obtinut anularea contractelor de ipoteca in valoare 1.335.000 Euro!

Juristii de la Primaria Sebes au reusit o victorie de rasunet la Inalta Curte de Casatie si Justitie! Ei au castigat recursul intentat de BRD si sustinut de celebra avocata, profesor universitar dr. Marieta Avram, de la Facultatea de Drept din Bucuresti. In urma acestui proces, castigat definitiv, Primaria Sebes poate prelua, in sfarsit, constructiile si terenul din Parcul Arini si sa le reda comunitatii. Primarul Dorin Nistor asa cum a promis, intentioneaza sa amenajeze aici locuri speciale pentru gr─âtar, picnic, foi┼čor pentru fanfar─â, loc de joac─â pentru copii, mobilier urban modern.
De mentionat ca, Primaria Sebes a refuzat preluarea constructiilor ridicate in Parcul Arini din Sebes, de catre SC Nichi Ardeal Construct SRL , pe motiv ca acestea au fost ipotecate de catre BRD. Deoarece SC Nichi Ardeal Construct SRL a refuzat sa ridice ipotecile de pe bunurile care au devenit ulterior proprietatea municipiului Sebes, Primaria Sebes a fost nevoita sa intenteze un proces pentru anularea contractelor de ipoteca in valoare de 1.335.000 de Euro si sa ceara radierea ipotecii. Tribunalul Alba a constat nulitatea absoluta a contractelor de ipoteca, incheiate cu BRD si a dispus radierea ipotecii din Cartea Funciara, hotarare confirmata si de Inalta Curte de Casatie si Justitie. ( http://www.scj.ro/1094/Detalii-dosar?customQuery%5B0%5D.Key=id&customQuery%5B0%5D.Value=10700000000090238 )

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus