Soferii beau in draci, fie ca sunt tineri sau batrani! Reviewed by CD on .   La data de 1 martie 2019, în jurul orei 09.00, poliţiștii rutieri din Cîmpeni au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier ce a avut loc pe ra   La data de 1 martie 2019, în jurul orei 09.00, poliţiștii rutieri din Cîmpeni au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier ce a avut loc pe ra Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Soferii beau in draci, fie ca sunt tineri sau batrani!

Soferii beau in draci, fie ca sunt tineri sau batrani!

Soferii beau in draci, fie ca sunt tineri sau batrani!

 

La data de 1 martie 2019, în jurul orei 09.00, poliţiștii rutieri din Cîmpeni au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier ce a avut loc pe raza oraşului, soldat cu pagube materiale.

Din primele cercetări a rezultat că un bărbat de 68 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat într-un zid. 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului. 

La data de 1 martie 2019, în jurul orei 22.20, poliţiştii rutieri din Cîmpeni, în timp ce acţionau pe DN 75, l-au depistat pe un tânăr de 23 de ani, din Cîmpeni, care conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Faţă de conductorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului. 

La data de 3 martie 2019, în jurul orei 12.15, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 57 de ani, din comuna Livezile, judeţul Alba. 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,46 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului. 

La data de 1 martie 2019, ]n jurul orei 20.00, poliţiştii rutieri din Aiud, în timp ce acţionau pe strada Vasile Lucaci din Ciumbrud, l-au depistat pe un bărbat de 34 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,42 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului. 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus