Silva Logistic Services. Pe Drumul Zmeilor pana in Varful Negoiu. Reviewed by CD on . Al doilea v├órf ca ├«n─âl╚Ťime din mun╚Ťii no╚Ötri, V├órful Negoiu (2535 m), este ╚Öi unul din v├órfurile cu cele mai frumoase priveli╚Öti, iar unul dintre cele mai conve Al doilea v├órf ca ├«n─âl╚Ťime din mun╚Ťii no╚Ötri, V├órful Negoiu (2535 m), este ╚Öi unul din v├órfurile cu cele mai frumoase priveli╚Öti, iar unul dintre cele mai conve Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Timp Liber»Silva Logistic Services. Pe Drumul Zmeilor pana in Varful Negoiu.

Silva Logistic Services. Pe Drumul Zmeilor pana in Varful Negoiu.

Silva Logistic Services. Pe Drumul Zmeilor pana in Varful Negoiu.

Al doilea v├órf ca ├«n─âl╚Ťime din mun╚Ťii no╚Ötri, V├órful Negoiu (2535 m), este ╚Öi unul din v├órfurile cu cele mai frumoase priveli╚Öti, iar unul dintre cele mai convenabile trasee pentru a ajunge pe acesta este pe la Cabana Negoiu ╚Öi apoi pe a╚Öa numitul Drum al Zmeilor.

Se poate ajunge cu mașina de la Porumbacu de Sus pe un drum forestier decent care poate fi parcurs cu orice mașină cu ceva grijă.

Mașina se poate lăsa la o amenajare hidrologică sau, dacă mașina e cu garda mai înaltă se poate economisi jumătate de oră de mers pe jos urcând cu mașina până unde începe poteca.

Pe poteca marcat─â cu Triunghi Albastru ajunge╚Ťi la Cabana Negoiu ├«n aprox. o or─â.

O variant─â convenabil─â e s─â v─â caza╚Ťi la recent renovata Cabana Negoiu, unde ├«ncep├ónd din 2018 condi╚Ťiile sunt mult mai bune, ╚Öi s─â porni╚Ťi urm─âtoarea zi de diminea╚Ť─â spre V├órful Negoiu.

A╚Öadar continu─âm pe poteca marcat─â cu Triunghi Albastru pe a╚Öa numitul ÔÇťDrumul ZmeilorÔÇŁ.

Drumul Zmeilor e un traseu construit special pentru turi╚Ötii care vor s─â ajung─â pe V├órful Negoiu ╚Öi este dotat cu pode╚Ťe de metal care traverseaz─â pr─âp─âstii. E spectaculos ╚Öi u╚Öor! (Continuare aici)

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus