Silva Logistic Services. Padurea Letea. Reviewed by CD on . Avem o ╚Ťar─â superb─â, cu mun╚Ťi ╚Öi mare, cu p─âduri ╚Öi c├ómpii, cu biserici ╚Öi tradi╚Ťii. Avem o Rom├ónie cu de toate, pe care ar trebui s─â o pre╚Ťuim. Ast─âzi, am trec Avem o ╚Ťar─â superb─â, cu mun╚Ťi ╚Öi mare, cu p─âduri ╚Öi c├ómpii, cu biserici ╚Öi tradi╚Ťii. Avem o Rom├ónie cu de toate, pe care ar trebui s─â o pre╚Ťuim. Ast─âzi, am trec Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Rural»Silva Logistic Services. Padurea Letea.

Silva Logistic Services. Padurea Letea.

Silva Logistic Services. Padurea Letea.

Avem o ╚Ťar─â superb─â, cu mun╚Ťi ╚Öi mare, cu p─âduri ╚Öi c├ómpii, cu biserici ╚Öi tradi╚Ťii. Avem o Rom├ónie cu de toate, pe care ar trebui s─â o pre╚Ťuim. Ast─âzi, am trecut ├«n revist─â c├óteva locuri minunate, ├«n care ar trebui s─â ajunge╚Ťi, mai ales ├«n acest anotimp.

P─âdurea Letea
Letea se ├«ntinde pe circa 3.000 de hectare ╚Öi este cea mai nordic─â p─âdure subtropical─â a Europei. Veche de aproape 700 de ani, p─âdurea se afl─â la 23 de kilometri nord-vest de ora╚Öul Sulina, ├«ntre bra╚Ťele Chilia ╚Öi Sulina. Caii s─âlbatici de la Letea sunt daruri de la Dumnezeu.(Surs─â ┬á┬áaici ┬á)

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus