Silva Logistic Services. Marginimea Sibiului o regiune ireala, scrie European Best Destination. Reviewed by CD on . Mărginimea Sibiului face parte, alături de alte câteva zone din Europa, din locurile unde turiștii se pot bucura de natură fără influența mijloacelor moderne de Mărginimea Sibiului face parte, alături de alte câteva zone din Europa, din locurile unde turiștii se pot bucura de natură fără influența mijloacelor moderne de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Timp Liber»Silva Logistic Services. Marginimea Sibiului o regiune ireala, scrie European Best Destination.

Silva Logistic Services. Marginimea Sibiului o regiune ireala, scrie European Best Destination.

Silva Logistic Services. Marginimea Sibiului o regiune ireala, scrie European Best Destination.

Mărginimea Sibiului face parte, alături de alte câteva zone din Europa, din locurile unde turiștii se pot bucura de natură fără influența mijloacelor moderne de comunicații. ”Mărginimea Sibiului, situată în Transilvania este destinația perfectă pentru o detoxifiere digitală în mijlocul naturii. Regiunea este atât de fascinantă, încât pare ireală. Călătorii din toată lumea sunt uimiți de multele minuni pe care le oferă aceste 18 localități românești din sud-vestul județului Sibiu”, scrie site-ul European Best Destinations.

Alături de Mărginimea Sibiului, din acest clasament mai fac parte Muntele Isola din Italia, stațiunea Jurmala din Letonia, Landlust din Austria, Faial din Portugalia, Nin din Croația, Mulranny din Irlanda, Durbuy din Belgia, Sooamaa National Park din Estonia, Skagafjordur din Islanda, Silly din Belgia, Soca Valley din Slovenia, Kuldiga din Letonia, Ebro din Spania, Waimes din Belgia, Goierri din Spania, Sheeps Head din Irlanda, Wild Taoga din Finldanda și Tournus din Franța,.

Mai multe amanunte ( aici )

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus