SI-A AMENINTAT TATAL CU MOARTEA! Reviewed by CD on . Poliţiştii din Lupşa l-au reţinut pe un bărbat de 27 de ani, din comună, care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, şi-a agresat tatăl. Bărbatul nu este l Poliţiştii din Lupşa l-au reţinut pe un bărbat de 27 de ani, din comună, care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, şi-a agresat tatăl. Bărbatul nu este l Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»SI-A AMENINTAT TATAL CU MOARTEA!

SI-A AMENINTAT TATAL CU MOARTEA!

SI-A AMENINTAT TATAL CU MOARTEA!

Poliţiştii din Lupşa l-au reţinut pe un bărbat de 27 de ani, din comună, care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, şi-a agresat tatăl. Bărbatul nu este la prima faptă de acest fel, acesta fiind cercetat sub control judiciar, pentru fapte de violenţă comise asupra tatălui său şi în luna noiembrie 2018. 

La data de 11 decembrie 2018, poliţiştii Postului de Poliţie Lupşa, sprijiniţi de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Baia de Arieş, au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 27 de ani, din localitatea Valea Holdorii, comuna Lupşa. 

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în noaptea de 09/10 decembrie 2018, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi avut discuţii în contradictoriu cu tatăl său şi   l-ar fi agresat.

Bărbatul nu este la prima faptă de acest fel, acesta fiind cercetat sub control judiciar pentru violenţă în familie şi ameninţare, măsură dispusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, după ce în 10 noiembrie 2018 l-ar fi agresat pe tatăl său şi l-ar fi ameninţat cu moartea şi cu incendierea locuinţei. 

 Urmează ca, în cursul zilei de azi, 12 decembrie 2018, bărbatul să fie prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Judecătoriei Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus