Seful Ipj Alba se implica in scandalul de pe barajul Oasa (Transalpina)! Reviewed by CD on . Comisarul sef de politie, Mihai Rus, care asigura interimatul la conducerea IPJ Alba, ia masuri, in urma zecilor de sesizarilor facute de turisti, referitoare l Comisarul sef de politie, Mihai Rus, care asigura interimatul la conducerea IPJ Alba, ia masuri, in urma zecilor de sesizarilor facute de turisti, referitoare l Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Seful Ipj Alba se implica in scandalul de pe barajul Oasa (Transalpina)!

Seful Ipj Alba se implica in scandalul de pe barajul Oasa (Transalpina)!

Seful Ipj Alba se implica in scandalul de pe barajul Oasa (Transalpina)!

Comisarul sef de politie, Mihai Rus, care asigura interimatul la conducerea IPJ Alba, ia masuri, in urma zecilor de sesizarilor facute de turisti, referitoare la situatia anormala ivita pe barajul Oasa, de pe soseaua Transalpina, unde chioscarii si masinilie blocheaza circulatia. ,,Am trimis un echipaj de la Politia rutiera Sebes, un ofiter de politie economica si un echipaj de la Postul de politie Sugag pentru a verifica atat respectarea regulilor de circulatie cat si a legalitatii desfasurarii activitatilor de comert.ÔÇŁ- a precizat seful IPJ Alba, comisar sef de politie Mihai Rus.
Mai multi cititori, revoltati de ceea ce se petrece pe barajul de la Oasa, (Transalpina), de pe Valea Sebesului ne-au trimis imagini care ne arata situatia scandaloasa din zona. Este vorba de niste chioscari ce si-au amplasat pe baraj chioscuri insalubre, cu diverse produse alimentare si industriale. (Inspectorii OPC si DSV i-au amendat de mai multe ori pana acum) Din cauza acestor chioscari, turistii se opresc pe baraj iar circulatia a devenit deosebit de anevoioasa. .
De mentionat ca, desi barajul de la Oasa este obiectiv strategic si nimeni nu are voie sa stationeze pe el, chioscarii sunt mai presus de lege. Au fost somati de doua ori pana acum sa elibereze zona dar degeaba.
Priviti imaginile (https://www.facebook.com/iosif.gligor/posts/1422974114446893)
IOSIF GLIGOR

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus