Sebeș: S-a ales cu dosar penal după cea lovit o femeie cu mașina și a părăsit locul accidentului Reviewed by CD on . La data de 27.06.2016, în jurul orelor 09.30, poliţiştii din Sebeş au fost anunţaţi de către reprezentanţi ai spitalului municipal, cu privire la faptul că la u La data de 27.06.2016, în jurul orelor 09.30, poliţiştii din Sebeş au fost anunţaţi de către reprezentanţi ai spitalului municipal, cu privire la faptul că la u Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sebeș: S-a ales cu dosar penal după cea lovit o femeie cu mașina și a părăsit locul accidentului

Sebeș: S-a ales cu dosar penal după cea lovit o femeie cu mașina și a părăsit locul accidentului

Sebeș: S-a ales cu dosar penal după cea lovit o femeie cu mașina și a părăsit locul accidentului

La data de 27.06.2016, în jurul orelor 09.30, poliţiştii din Sebeş au fost anunţaţi de către reprezentanţi ai spitalului municipal, cu privire la faptul că la urgenţe s-a prezentat o femeie, victima unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că V.L., o tânără de 24 de ani, din comuna Cîlnic, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lucian Blaga din Sebeş, la intrarea într-o parcare, a surprins-o şi accidentat pe o femeie de 62 de ani, din Răhău, ce se deplasa pe jos.

În urma accidentului, victima a suferit leziuni la picioare şi a fost transportă la spitalul din Sebeş de către şoferiţa ce a provocat accidentul, fără ca aceasta să anunţe poliţia despre producerea lui.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Faţă de V.L., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus