Se inchide Lidl Sebes pentru modernizare Reviewed by CD on . Lidl își propune să îmbunătățească permanent experiențele clienților în timpul cumpărăturilor, astfel că va investi în reamenajarea magazinului Lidl din Sebeș, Lidl își propune să îmbunătățească permanent experiențele clienților în timpul cumpărăturilor, astfel că va investi în reamenajarea magazinului Lidl din Sebeș, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Se inchide Lidl Sebes pentru modernizare

Se inchide Lidl Sebes pentru modernizare

Se inchide Lidl Sebes pentru modernizare

Lidl își propune să îmbunătățească permanent experiențele clienților în timpul cumpărăturilor, astfel că va investi în reamenajarea magazinului Lidl din Sebeș, situat pe Strada Augustin Bena, nr. 19-23. Acesta va fi închis în zilele de 20 și 21 iunie, urmând a se redeschide în data de 22 iunie.

Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb și negru, pentru o lizibilitate sporită.

În plus, pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcționalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.

De la redeschiderea de joi, 22 iunie, și până duminică, 25 iunie, magazinul Lidl de pe Strada Augustin Bena, Nr. 19-23, îi va aștepta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus