Rares Perta, fotografia care face furori pe Net! Reviewed by CD on . ,,Mai frumos si mai elegant nu se poate!”-scrie Dorina Perta. ,,Superb baiatul lui Luci si Nelu!”-conchide Nely Alamorean. ,,Wowww Rares, frumos esti!”-afirma e ,,Mai frumos si mai elegant nu se poate!”-scrie Dorina Perta. ,,Superb baiatul lui Luci si Nelu!”-conchide Nely Alamorean. ,,Wowww Rares, frumos esti!”-afirma e Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Rares Perta, fotografia care face furori pe Net!

Rares Perta, fotografia care face furori pe Net!

Rares Perta, fotografia care face furori pe Net!

,,Mai frumos si mai elegant nu se poate!”-scrie Dorina Perta. ,,Superb baiatul lui Luci si Nelu!”-conchide Nely Alamorean. ,,Wowww Rares, frumos esti!”-afirma entuziasmata Mihaela Cristina Roth. ,,Superb baiat, frumoasa familie!”- exclama si Anica Brinzac. Sunt doar cateva din comentariile aparute pe Facebook la fotografia postata de Rares Perta. Si, intr-adevar, adolescentul de 15 ani pare un star de Hollywood!
Rares a absolvit in vara aceasta clasa a opta si acum este elev in anul intai la Colegiu National ,,Lucian Blaga” din Sebes. Tatal lui, Nelutu, cum ii spun prietenii, a fost fotbalist la Cugir iar mama, Luci a fost sefa de cabinet la Prefectura Alba. Rares mosteneste cate ceva din frumusetea celor doi. De o modestie rara, atat el, cat si cei doi parinti, stiu ca s-ar fi opus sa scriu aceste cateva cuvinte dar, ca jurnalist, eu cred ca vom mai auzi de Rares. Sunt sigur ca, intr-o zi, ii vom vedea fotografiile in revistele de specialitate!
Iosif Gligor

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus