Raliul mașinilor electrice sosește la Sebeș în 12 decembrie Reviewed by CD on .   În perioada 10-12 decembrie 2018, se va desfășura primul raliu dedicat mașinilor electrice din România. În această competiție s-au înscris 10 autovehicul   În perioada 10-12 decembrie 2018, se va desfășura primul raliu dedicat mașinilor electrice din România. În această competiție s-au înscris 10 autovehicul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Raliul mașinilor electrice sosește la Sebeș în 12 decembrie

Raliul mașinilor electrice sosește la Sebeș în 12 decembrie

Raliul mașinilor electrice sosește la Sebeș în 12 decembrie

 

În perioada 10-12 decembrie 2018, se va desfășura primul raliu dedicat mașinilor electrice din România. În această competiție s-au înscris 10 autovehicule care vor lua startul din mai multe localități și se vor întâlni la Păltiniș.

În data de 12 decembrie 2018, în jurul orei 12, Sebeșul va găzdui, timp de 3 ore, 5 dintre aceste vehicule care vor staționa în fața Centrului Cultural “Lucian Blaga”, pentru încărcarea acumulatorilor. Persoanele care vor dori să le admire sunt așteptate de organizatori la locul amenajat. Aici se vor putea obține, direct de la participanții la raliu, toate informațiile legate de  avantajele sau problemele pe care le implică deținerea unui astfel de autovehicul.

Vă așteptăm să luați parte la acest eveniment, miercuri 12 decembrie 2018, începând cu ora 12, în fața Centrului Cultural “Lucian Blaga” Sebeș!

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus